İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı...

İstanbul Silivri'de bir plastik fabrikasında sabah saatlerinde çıkan korkunç yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle fabrikada büyük çapta hasar meydana geldi.

İstanbul'un Silivri ilçesine bağlı Değirmenköy'de D100 Karayolu yanında bulunan ve kauçuk üretimi yaptığı tespit edilen plastik fabrikasında sabah 05.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Fabrikadaki yanıcı maddeler dolayısıyla alevler kısa sürede büyüyerek çevre ilçelerden de görüldü.

ÇEVRE İLÇELERDEN DE EKİPLER SEVKEDİLDİ

İhbar üzerine, olay yerine Silivri'den ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi ile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin metrelerce yükseldiği, dumanların ise gökyüzü kapladığı yangına itfaiyenin ekipleri müdahale başlattı.

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı...

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Öte yandan, Ekiplerin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle fabrikada büyük çapta hasar meydana geldi.

 

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı... ile ilgili etiketler Yangın İstanbul Fabrika duman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.