Polis ceza yazarken 'Kim ödesin' oyunu oynadılar

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde polis ekipleri bir kahvehaneye baskın düzenledi. Baskın sırasında kendilerine ceza yazılması için sıra bekleyen 4 kişi, cezayı kimin ödeyeceğini belirlemek için oynamaya devam etti.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu geçen cumartesi günü polis, Kağıthane'de kahvehanede oyun oynandığı ihbarını aldı. Kahvehaneye baskın düzenleyen polis, daha sonra içerde bulunanlara ceza kesmeye başladı.

''KİM ÖDESİN'' OYUNU OYNADILAR

O sırada işlem için kendilerine sıra gelmelerini bekleyen bir grup, cezayı kimin ödeyeceğini belirlemek için oyun oynamaya devam etti.

Oynayanlardan biri sosyal medya paylaşımında, "Cezayı ödetmek için oynamaya devam" yazdı.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Paylaşımın bir süre sonra silindiği görüldü. Baskın anları kahvehanedeki bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı, içeride bulunan diğer kişilerin rahat tavırları dikkat çekti.

(DHA)

Polis ceza yazarken 'Kim ödesin' oyunu oynadılar

Polis ceza yazarken 'Kim ödesin' oyunu oynadılar ile ilgili etiketler İstanbul Kağıthane Ceza kahvehane oyun baskın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.