İstanbul'da pitbull dehşeti! Kediyi bacağından kopararak öldürdü...

İstanbul Avcılar'da tasması ve ağızlığı olmadan sokakta dolaştırılan pitbull cinsi köpek, bir kedinin bacağını kopararak öldürdü. Dehşet anlarını bir vatandaş cep telefonu kamerasında anbean kayda altı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde Denizköşkler Mahallesi'nde 12 Mayıs günü saat 17:00 civarında meydana gelen olayda iddiaya göre, sahipleri tarafından tasmasız ve ağızlıksız şekilde dolaştırılan beslenmesi yasak olan pitbull cinsi köpek, sokak üzerinde bulunan bir kediye saldırdı.

İstanbul'da pitbull dehşeti! Kediyi bacağından kopararak öldürdü...

PITBULL'UN SAHİPLERİ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Sahiplerinin kafasına vurarak engel olmaya çalışmasına rağmen kediyi yakalayan köpek, hayvanın bacağını kopardı. Sahipleri olay yerinden kaçarken, köpeğin saldırısına uğrayan kedi hayatını kaybetti. Yaşanan dehşet dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da pitbull dehşeti! Kediyi bacağından kopararak öldürdü... ile ilgili etiketler kedi Avcılar İstanbul pitbull kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.