Belediye otobüsünün camını kırıp şoförü ve oğlunu darp ettiler!

İstanbul Kağıthane’de bir belediye otobüsünün şoförü ve oğlu, trafikte münakaşa ettikleri şahıs ve arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Aracın camını kırıp içeriye giren saldırganların yaşattıkları dehşet, cep telefonu kamerasınca görüntülendi. Öte yandan Bursa'da buzlanan yolda aşırı hız sebebiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan araç önce işçileri taşıyan otobüse çarptı ardından otobüs durağına daldı. Feci kazada otomobil şoförü yaşamını yitirirken, otomobildeki 4 kişi de yaralandı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Hamidiye Mahallesi-Şişli hattında görevli İETT otobüs şoförü Eyüp Durgun, edinilen bilgiye göre güzergah üzerinde bulunan duraktan yolcu aldığı sırada başka bir araç sürücüsü tarafından sözlü tacize uğradı.

TACİZDE BULUNUP OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİ

İHA'daki habere göre otobüs şoförü olaya aldırış etmeyip yoluna devam ederken, tacizde bulunan otomobil sürücüsü otobüsün önünü Kağıthane Merkez durağında kesti.

Belediye otobüsünün camını kırıp şoförü ve oğlunu darp ettiler!

CAMI PATLATIP İÇERİ GİRDİLER

Otobüsün camlarını kıran saldırgan ve arkadaşları, ardından şoför ile oğlunu darp etti.

Kavgaya etrafta bulunan vatandaşlar müdahale etmeye çalışırken, zanlılar olay yerinden hızla uzaklaştı.

OLAY KAMERAYA DA YANSIDI

Yaşanan dehşet dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Emniyet merkezinde ifadesi alınan otobüs şoförünün, saldırganlar hakkında şikayetçi olduğu belirlendi.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL ÖNCE OTOBÜSE SONRA DURAĞA DALDI! 1 ÖLÜ, 1'İ AĞIR 4 YARALI

Öte yandan Bursa'da buzlanan yolda aşırı hız sebebiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan araç önce işçileri taşıyan otobüse çarptı ardından otobüs durağına daldı. Feci kazada otomobil şoförü Bedirhan Olgun (23) yaşamını yitirirken, otomobildeki 1'i ağır 4 kişi de yaralandı. Kazanın kısıtlama saatlerinde olması ve otobüs durağında kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.

Belediye otobüsünün camını kırıp şoförü ve oğlunu darp ettiler! - Resim : 2

Feci kaza, saat 01.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi Ankara Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Bursa'dan Ankara istikametine doğru seyreden sürücü Bedirhan Olgun idaresindeki, 16 LOL 28 plakalı otomobil soğuk hava nedeniyle buzlanan yolda aşırı hızın etkisiyle kontrolden çıktı. Otomobil önce M.K.'nın kullandığı 16 EP 273 plakalı işçi otobüsüne çarptı.

Belediye otobüsünün camını kırıp şoförü ve oğlunu darp ettiler! - Resim : 3

Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç ardından otobüs durağına daldı. Kazayı gören etraftaki vatandaşlar bir yandan otomobildeki sürücü Bedirhan Olgun ile Bilal P., Yusuf B., Osman G. ve Muzaffer Samet T.'yi kurtarmak için yardıma koşarken bir yandan da durumu 112'ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrolünde hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Bedirhan Olgun'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Belediye otobüsünün camını kırıp şoförü ve oğlunu darp ettiler! - Resim : 4

Otomobilde bulunan 4 yaralı ise itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Olgun'un cansız bedeni ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Belediye otobüsünün camını kırıp şoförü ve oğlunu darp ettiler! - Resim : 5

OTOBÜS DURAĞININ BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Emniyet güçleri de olası bir kaza ihtimaline karşı yolda güvenlik tedbiri aldı. Bursa-Ankara Karayolu'nda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kısıtlama nedeniyle sokakların boş olması ve otobüs durağında kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kaza yapan otomobilin yoldan kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından ulaşım 2 saat sonra normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AJANSLAR

Belediye otobüsünün camını kırıp şoförü ve oğlunu darp ettiler! ile ilgili etiketler Kağıthane Darp darp ettiler otobüs şoförü belediye otobüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.