İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması!

İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması! İstanbul'da Yeşilpınar-Şişli otobüsünde öpüşen genç çifte tepki gösteren bir yolcu ve sonrasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem oluyor. Görüntüleri merak edenler araştırma yapmaya başladı. İşte İstanbul'da otobüste öpüşme tartışmasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması! Görüntüleri merak edenler araştırma yapmaya başladı. İstanbul'da Yeşilpınar-Şişli otobüsünde öpüşen genç çifte tepki gösteren bir yolcu ve sonrasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem oluyor. İşte İstanbul'da otobüste öpüşme tartışmasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Yeşilpınar- Şişli seferini yapan İETT otobüsünde çekilen görüntülerde öpüşen bir çift ile diğer yolcular arasındaki tartışma yer aldı.

"AİLE VAR"

Öpüşen çifte yolculardan biri "Burası Türkiye, burada kanun var, nizam var, aile var" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması!

"BURASI ARABİSTAN MI?"

Genç çift ise kendilerine tepki gösteren yolcuya "Burası Arabistan mı? Bana 'geri zekalı' diyor terbiyesiz. Sen çok mu terbiyelisin' karşılığını verdi.

TARTIŞMA ÇIKTI

Bu sırada bazı yolcular ise genç çifte sahip çıktı. Öpüşen çifte tepki gösteren yolcuya "Türkiye'de insanlar öpüşemez mi?" dedi.

İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması! - Resim : 2

İstanbul'da otobüste öpüşme tartışması! ile ilgili etiketler Kavga Otobüs yeşilpınar opüşme çift arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.