İstanbul'da otobüste 'fazla yolcu' kavgası

İstanbul'da, Taksim ile Fatih arasında sefer yapan bir otobüste 'fazla yolcu' aldığı iddiasıyla vatandaşlar şoförle tartıştı. Tartışma daha sonra otobüse sonradan binenler ile otobüste yer alanlar arasına sıçradı.

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında otobüslerde belirli sayıda yolcu taşınması yönündeki karara rağmen bazı sürücüler fazla yolcu almaya devam ediyor. Taksim- Fatih Kocamustafapaşa arasında sefer yapan bir otobüste akşam saatlerinde “fazla yolcu” gerginliği yaşandı. Vatandaşlar fazla yolcu alan otobüs şoförüne “İçişleri Bakanlığı sana sayı vermiş. Fazla yolcu alamazsın” diyerek tepki gösterdi.

“BEĞENMİYORSAN ARKADAKİ ARABAYI BEKLE O ZAMAN”

Otobüs şoförü ise, “Sabahın 6’sında kalkıyoruz size bu saate kadar hizmet ediyoruz. Bana hakaret etmeye hakkınız yok. İnsanlar mağdur olmasın diye aldım. Beğenmiyorsan arkadaki arabayı bekle o zaman” diyerek kendini savundu. Yolcular ve şoför arasındaki tartışma bir süre devam etti.

“İNSANLARIMIZDA DA SUÇ VAR, KALABALIK OLDUĞUNU GÖRÜYORSUN, BİNME”

Şoförle yaşanan tartışmanın ardından yolcular bu kez de kendi aralarında tartışmaya başladı. Bir yolcu, otobüsün kalabalık olduğunu gördüğü halde otobüse binen diğer yolculara “İnsanlarımızda da suç var. Kalabalık olduğunu görüyorsun, binme. Zaten 10 dakikada bir otobüs geçiyor” diyerek sitem etti. Bunun üzerine başka bir yolcu, “Hepsi zaten kalabalık geliyor. Neye bineceğiz biz. Eve yürüyerek mi gidelim. Ben 3 tane otobüse binmedim hepsi tıklım tıklım ne yapayım? Saatlerce bekleyeyim mi?” dedi.

Başka bir yolcu ise, “Bekle. Ben bir saat otobüs bekledim” diyerek kalabalık otobüse binmenin yanlış olduğunu söyledi. Kalabalık olduğu halde otobüse binmenin cahillik olduğunu söylen bir yolcuya ise diğer yolculardan sert tepki geldi.

(İHA)

İstanbul'da otobüste 'fazla yolcu' kavgası

İstanbul'da otobüste 'fazla yolcu' kavgası ile ilgili etiketler İstanbul Taksim Fatih semti Otobüs tartışma fazla yolcu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.