İstanbul'da 'ölüm sokağı' dehşeti! Vatandaşlar isyanda...

Kadıköy'de gün içinde pek çok kazanın yaşandığı iki yolun kesişiminde bulunan 'ölüm sokağı' dehşet saçıyor. Son olarak sokak içinde seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, arka sokaktan gelen bir otomobile çarparak yola savruldu. Bu kazanın ardından sokak sakinleri hiç bir uyarının bulunmadığı sokağa tepki gösterdi. işte ölüm sokağında yaşanan kazalar...

Kadıköy’de geçtiğimiz gün saat 18.30 sıralarında korkunç bir kaza yaşandı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YOLA SAVRULDU

Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü o esnada ara sokaktan çıkan otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. Genç motorcunun yardımına çevredekiler koştu. Vücudunda kırıklar olduğu belirtilen motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazanın meydana geldiği iki sokak kesişiminde ise çok sayıda kazanın meydana gelmesi vatandaşların tepkisine yol açtı. Yaşanan kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'da 'ölüm sokağı' dehşeti! Vatandaşlar isyanda...

“BURAYA BİR KASİS YA DA UYARI TABELASI YAPILMALI”

Yaşanan kazalara ilişkin konuşan çevre esnafından Serkan Gür, “Buralarda iş yeri çoğunlukta olduğu için araç trafiği fazla oluyor. Sürücülerde yol kapma telaşına giriyor. Son kazada motosiklet sürücüsü arkadaşımızın başına geldi. Önlem almak, dikkatli olmak tabi ki önemli ama buraya bir kasis ya da uyarı tabelası yapılması da bu kazaların önüne geçebilir” diye konuştu.

İstanbul'da 'ölüm sokağı' dehşeti! Vatandaşlar isyanda... - Resim : 2

“BURADA SÜREKLİ KAZA OLUYOR”

Süreklerin olarak aynı noktada kazaların olduğunu belirten vatandaşlardan Ersin Kılıç, “İki sokak kesişiminde denk gelen sürücüler birbirini görmeden yola giriyorlar. Yolda tümsek ya da kasis olmadığı için hızla ilerliyor ve o kör noktada kazaya karışıyorlar. Burada sürekli kaza oluyor. Motosiklet kazasından daha önce iki otomobil çarpıştı. Geçtiğimiz aylarda da bir araç ve motosikletin karıştığı bir kaza daha meydan gelmişti” dedi.

 

İstanbul'da 'ölüm sokağı' dehşeti! Vatandaşlar isyanda... ile ilgili etiketler Kadıköy İstanbul ölüm kaza Motosiklet sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.