İstanbul’da okullar açıldı, trafik yoğunluğu başladı: Yüzde 55'in üzerinde!

İstanbul’da okulların açılmasıyla birlikte kent genelinde trafik yoğunluğu arttı. İBB trafik haritasına göre saat 08:10 itibariyle yoğunluk %58 olarak ölçüldü.

İstanbul’da üç aylık yaz tatilinin ardından okullar açıldı. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk gününde okul taşıtlarının da trafiğe çıkması nedeniyle otoyollarda yoğunluk arttı.

E-5 Otoyolu Cevizlibağ mevkiinde sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğunluk göründü.

Okul servis şoförü Yunus Akbaş, “Okulların açılması trafiği yüzde 20-30 civarında etkiler. Bugün ulaşım araçlarının ücretsiz olması nedeniyle, bugün olmasa da bu hafta içinde yoğunluk olacaktır” diye konuştu.

İSTANBUL TRAFİK

YOĞUNLUK YÜZDE 58

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik haritasına göre saat 08:10 itibariyle yoğunluk %58 olarak ölçüldü.

İstanbul’da okullar açıldı, trafik yoğunluğu başladı: Yüzde 55'in üzerinde! - Resim : 2

İstanbul’da okullar açıldı, trafik yoğunluğu başladı: Yüzde 55'in üzerinde! ile ilgili etiketler İstanbul Trafik İBB yoğunluk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.