İstanbul'da okullar açıldı, trafik çilesi başladı! Yoğunluk yüzde 50'nin üzerinde...

Anaokulu ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında bugün eğitime başladı. Öğrencilerin, eğitimin ilk gününde servislerle ve velilerinin özel araçları ile okula yolculukları başlarken, İstanbul’un birçok noktasında yoğun trafik oluştu. İstanbul geneli saat 08:00 itibariyle yoğunluk yüzde 50'yi geçti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimle birlikte anaokulu ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri uyum haftası kapsamında bugün eğitime başladı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 50'Yİ GEÇTİ

Yapılan duyurunun ardından bir kısım öğrenci servislerle okullarına giderken, bir kısmı ise velilerin özel araçları birlikte okullara gitmeye başladı.

Sabah saatlerinden itibaren yollara dökülen araçlar İstanbul’un birçok noktasında yoğun trafik oluşturdu. Haftanın da ilk iş günü olması nedeniyle trafik %50'yi geçti.

Cevizlibağ Ankara istikametinde ise trafik durma noktasına geldi.

İstanbul'da okullar açıldı, trafik çilesi başladı! Yoğunluk yüzde 50'nin üzerinde...

 

İstanbul'da okullar açıldı, trafik çilesi başladı! Yoğunluk yüzde 50'nin üzerinde... ile ilgili etiketler Trafik İstanbul Okul yoğunluk cevizlibağ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.