İstanbul'da öğrencilere AK Parti'den müjdeli haber! Yüzde 40'lık zammı İBB karşılayacak...

İstanbul’da geçtiğimiz günler içerisinde toplu taşımaya gelen %40 oranındaki zamdan öğrenciler muaf kaldı. AK Parti, öğrenci biletlerinde yüzde 40 zammın İstanbul büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanmasını istemişti.

İBB Meclis tarafından Nisan ayında gerçekleştirilen oturumda geçtiğimiz günlerde toplu ulaşımaya yapılan yüzde 40'lık zammın öğrencilere yansıyan bölümünün İBB tarafından karşılanması oy çokluğuyla resmen kabul edildi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu "Gençlere müjdemiz var " diyerek, yüzde 40’lık zammın öğrencilere uygulanmaması için girişimde bulunacaklarını duyurmuştu.

Tevfik Göksu "Dedik ki AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak Pazartesi günü İBB Meclisi’ne bir teklif sunalım. Ve bu teklifte öğrencilerimiz için bu yüzde 40 zam geçersiz olsun ve bu yüzde 40’ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi sübvanse etsin, böylece İETT de zarar görmesin. Öğrenciler de kazansın, İETT de kazansın istedik. Hayırlı olsun. Pazartesi günü meclise sunuyoruz” demişti.

Tevfik Göksu paylaşımında, "İstanbullu öğrencilerimize müjde...

Öğrenci ulaşımına yapılan %40 zammın geri alınarak İETT’nin sübvanse edilmesi teklifimizi İBB CHP ve İYİ Parti Gruplarının "HAYIR" oyuna rağmen İBB Cumhur İttifakı Grupları olarak meclisimizde kabul ettik.

Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

İstanbul'da öğrencilere AK Parti'den müjdeli haber! Yüzde 40'lık zammı İBB karşılayacak... ile ilgili etiketler İstanbul AK Parti zam Öğrenci toplu taşıma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.