İstanbul'da nem oranı %100'e ulaştı! Uyarılar peş peşe geliyor: Bu gece sıkıntılı geçecek!

Meteoroloji, AFAD ve AKOM'un peş peşe uyarıları sonrası İstanbul'da gökyüzü kara bulutlarla kaplandı. Özellikle Karadeniz'e yakın ilçelerde nem oranı %100'e ulaştı. Türkiye'nin ilk meteorolojik forum sitesi Hava Forum bu gecenin sıkıntılı geçeceği konusunda uyarı yayınladı.

Meteoroloji, AFAD ve AKOM İstanbul başta olma üzere Türkiye geneli sağanak yağış uyarılarında bulunuyor. 

İstanbul'da gözyüzünü kara bulutlar kaplarken Türkiye'nin ilk meteorolojik forum sitesi Hava Forum Twitter hesabından İstanbulluları ilgilendiren bir paylaşım yaptı. 

"BU GECE SIKINTILI GEÇECEK"

İstanbul'da Eyüp, Kartal, Pendik ve Sarıyer semtlerinde nem oranının %100'e ulaştığını belirte Hava Forum, "Bu gece sıkıntılı geçecek. Havanın sabah yağış olarak patlaması ve rahatlaması bekleniyor. Bazı ilçelerde sel riski var." uyarısı yaptı. 

İstanbul'da nem oranı %100'e ulaştı! Uyarılar peş peşe geliyor: Bu gece sıkıntılı geçecek! ile ilgili etiketler İstanbul nem nem oranı hava forum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.