İstanbul'da milyonluk kaza! Arkadaşının aracını biçti

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bir sürücü sabah saatlerinde satın aldığı lüks otomobiliye park halindeki 3 milyon TL'lik cipe çarptı. Kaza sonrası yaralanan otomobil sürücüsünün cip sürücüsü ile arkadaş olduğu ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Beyoğlu Sazlıdere Caddesi üzerinde meydana geldi.

3 MİLYON LİRALIK CİPİ BİÇTİ

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde lüks bir otomobil satın alan sürücü, cadde üzerinde ilerlediği esnada virajı alamayarak kontrolü kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil önce, cep telefonuyla konuşmak için sağa park eden sürücünün otomobiline, ardından da karşı şeritten gelen yaklaşık 3 milyon lira değerindeki lüks cip ile kafa kafaya çarpıştı.

ARKADAŞ ÇIKTILAR

Cip sürücüsü Libyalı iş adamı Mustafa Ali Mustafi (28) kazayı yara almadan atlattı. Aracına çarpan otomobilin içindeki yaralının arkadaşını olduğunu görünce ise büyük şok yaşadı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada başını cama çarpan sürücü, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hafif yaralı olarak Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle yoğunluğun oluştuğu cadde trafiği, araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından normale döndü. Cip sürücüsü Mustafi’nin zaman zaman ticaret için İstanbul'a geldiği öğrenildi.

(İHA)

İstanbul'da milyonluk kaza! Arkadaşının aracını biçti

İstanbul'da milyonluk kaza! Arkadaşının aracını biçti - Resim : 2

İstanbul'da milyonluk kaza! Arkadaşının aracını biçti ile ilgili etiketler İstanbul Beyoğlu Libya kaza Otomobil çip
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.