Metrobüs kazasında yaralı sayısı 99'a yükseldi: Soruşturma başlatıldı

Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüs çarpıştı. Kazada çok sayıda vatandaş yaralandı.

Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüs çarpıştı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

 İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 42 yolcunun yaralandığını duyurdu

Metrobüs kazasında yaralı sayısı 99'a yükseldi: Soruşturma başlatıldı

BAKAN KOCA:

İstanbul Avcılar E5 Karayolunda 4 metrobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 50 kişi yaralanmıştır. Hastanelerimize nakledilen yaralıların tedavisi devam ediyor. Kazada yaralananlara ve İstanbul halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz

YARALI SAYISI 85

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Avcılar'da meydana gelen metrobüs kazasına ilişkin açıklama yaptı. İETT sosyal medyadan yaptığı açıklamada, " Avcılar'daki kazada ne yazık ki 85 yaralımız var. Yolcularımızın tedavileri devam ediyor, yakından takip ediyoruz. Şimdilik hayati tehlikesi olan yolcumuz bulunmuyor. Metrobüs hattını açma çalışmamız da tamamlanmak üzere. Kazanın sebebi teknik ekiplerce araştırılıyor." ifadelerini kullandı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI-YARALI SAYISI YÜKSELDİ

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Avcılar'da 4 metrobüsün çarpıştığı ve 99 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Metrobüs kazasında yaralı sayısı 99'a yükseldi: Soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler İstanbul metrobüs kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.