İstanbul'da metrobüste yangın çıktı

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yer alan İncirli durağına yakın noktada metrobüs yandı. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı bildirildi. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, saat 11.00 sıralarında Bakırköy İncirli durağı yakınlarında yaşandı.

Avcılar-Zincirlikuyu seferini yapan Mercedes Conecto model metrobüs seyir halindeyken, motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı.

ŞOFÖR YOLCULARI HEMEN UYARDI

Metrobüsten dumanların çıktığını fark eden yolcular hemen şoförü uyardı. Uyarılar üzerine duran metrobüs şoförü, yolcuların bir an önce tahliye olmasını sağlayarak metrobüs çevresinden uzaklaştırdı.

İSTANBUL'UN BİRÇOK NOKTASINDAN GÖRÜLDÜ

Yangın kısa sürede metrobüsün tüm alanlarını sardı. Alevler, metrelerce yukarı çıktı. Dumanlar ise İstanbul’un birçok noktasından görüldü.

Yangın anında metrobüste bulunan yolcular ise büyük panik yaşadı. Bazı yolcular korkudan gözyaşlarını tutamadı.

Vatandaşlar olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yangın çevresinden uzaklaştırıldı. Metrobüs hattında ise uzun süre karşılıklı olarak seferler durdu. E-5 karayolunda ise trafik durma noktasına geldi.

İstanbul'da metrobüste yangın çıktı

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangının meydan geldiği Topkapı-Avcılar istikametinde bir süre ulaşıma izin verilmedi. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilen yangın söndürüldü. Ekiplerin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

(İHA)

İstanbul'da metrobüste yangın çıktı - Resim : 2

İstanbul'da metrobüste yangın çıktı - Resim : 3

İstanbul'da metrobüste yangın çıktı ile ilgili etiketler metrobüs Yangın Bakırköy İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.