İstanbul'da metro seferleri durduruldu! Yolcular turnikenden alınmadı

Yenikapı-Hacıosman arasında çalışan metro hattında seferler durduruldu. Teknik aksaklık olduğu belirtilirken yolcular, turnikeden alınmıyor. İBB, 'teknik aksaklık' dedi, yolcular intihar vakası olduğunu belirtti.

Yenikapı-Hacıosman arasında çalışan metro hattında seferler durduruldu. Sefer iptali nedeniyle İBB, yolcular için İETT otobüsü tahsis edeceğini açıkladı. Ancak yolcular dakikalardır otobüs gelmesini bekliyor. Otobüs, geldiği takdirde  yolcular, Yenikapı'dan Şişhane'ye otobüsle ulaşacak. Şişhane'den Hacıosman arasında ise metro seferleri devam ediyor.

İstanbul'da metro seferleri durduruldu! Yolcular turnikenden alınmadı

MedyaTava'nın görüştüğü yolcular, metroda bir alanın şeritle kapatıldığını olayın intihar vakası olduğunu söyledi.

Metro İstanbul, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda teknik arızanın meydana geldiğini duyurdu. 

Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Taksim-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi. 

İstanbul'da metro seferleri durduruldu! Yolcular turnikenden alınmadı - Resim : 2

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİ MOTOSİKLETLİ SINAVA YETİŞTİRDİ

Final sınavına girecek bir kız öğrenci ise çevredekilerden yardım istedi. Otobüslerin gelmemesi nedeniyle bir motosiklete binen genç kız sınavına bu şekilde yetişmeye çalıştı.

İstanbul'da metro seferleri durduruldu! Yolcular turnikenden alınmadı ile ilgili etiketler İntihar Yenikapı-Hacıosman metro hattı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.