İstanbul'da metro hattında arıza! Yolcular istasyonlarda yoğunluk oluşturdu

İstanbullular Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında meydana gelen arıza nedeniyle zor anlar yaşadı. İstasyonlarda yoğunluk oluşturken, sosyal mesafe kuralı unutuldu.

İstanbul'da, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ile M1B Yenikapı-Kirazlı hattındaki arızadan dolayı seferler bir süre sadece Sağmalcılar-Ataköy/Sağmalcılar-Kirazlı arasında yapıldı.

Arıza sebebiyle vatandaşlar istasyonlarda beklemek zorunda kaldı. İstasyonlarda uzun kuyruklar oluştuğu görülürken, bazı yolcular farklı ulaşım araçlarına yöneldi. Salgın dönemnde istenmeyen görüntülerin oluştuğu metroda seferler bir süre sonra normale döndü.

 

İstanbul'da metro hattında arıza! Yolcular istasyonlarda yoğunluk oluşturdu ile ilgili etiketler İstanbul metro arıza Yenikapı-Kirazlı metrosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.