İstanbul'da 'Kurt Kapanı 7' başladı!

İstanbul polisi, suçluların yakalanması ve suçun engellenmesi için daha önce 6 kez düzenlenen Kurt Kapanı çalışmasının 7’incisini gerçekleştirdi.

İstanbul'da 'Kurt Kapanı 7' başladıİstanbul polisi, suçluların yakalanması ve suçun engellenmesi için daha önce 6 kez düzenlenen Kurtkapanı çalışmasının 7’incisini gerçekleştirdi.

Anadolu Yakası’nı kapsayan çalışmada, kara ve deniz yolundan giriş ve çıkışların tutulduğu öğrenildi. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın yönettiği uygulama için bin 500 polis görevlendirildi.

kurt_kapanA2

BİN 500 POLİS KATILDI

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan tarafından planlanan ve yönetilen uygulama Anadolu Yakası’nda gerçekleştirildi. “Kurtkapanı-7” olarak adlandırılan uygulama kapsamında 14 ilçede uygulama noktaları oluşturuldu. Şubelerde ve ilçelerde çalışan bin 500 polislerin görev aldığı çalışmada, Anadolu Yakası adeta ablukaya aldı. Kara ve deniz yolunda tüm giriş ve çıkışlarda kontrol noktaları oluşturuldu. Sabiha Gökçen Havalimanı ve iskelelere de ekipler yerleştirildi.

kurt_kapAnA3

DENİZ POLİSİ DE DESTEK VERDİ

Kadıköy, Üsküdar, Maltepe gibi denize kıyısı olan ilçelerde deniz polisi görev aldı. Kıyıdaki yat ve tekneleri denetleyen deniz polisi, kıyıdan gözlem desteği de verdi. Uygulamada Havacılık Şube Müdürlüğü ekipleri de görev aldı. Polis helikopterleri, uygulama bölgesinde karşılıklı uçuşlar gerçekleştirildi. Uygulama noktalarından kaçmak isteyenle yerdeki birimlere iletildi.

Saat 13.00’da başlayan uygulamanın saat 15.00’de sonlandırılacağı öğrenildi.

İstanbul'da 'Kurt Kapanı 7' başladı! ile ilgili etiketler İstanbul Operasyon kurt kapanı Anadolu Yakası gbt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.