'Başarsaydım tecavüz edecektim'

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yabancı uyruklu olduğu belirlenen bir kişi, annesinin yanında bulunan 3 yaşındaki çocuğu kucağına alarak kaçırmaya çalıştı. Daha sonra yolun karşısına geçerek 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden zanlı, onu da kaçırmaya çalıştı. İhbar üzerine yakalanan sapık, çocukları tecavüz etmek için kaçırma girişiminde bulunduğunu itiraf etti.

Eyüpsultan'da çocuklara sapıklık yapan bir kişi çevrede bulunan vatandaşların sayesinde polise yakalandı.

Aileleriyle birlikte parkta oyun oynayan kız çocuklarına musallat olan yabancı uyruklu bir kişi 3 yaşındaki kız çocuğunu kucağına alarak kaçırmaya çalıştı.

ÇEVREDEKİLER ENGEL OLDU, POLİS GÖZALTINA ALDI

Küçük çocuğun annesi durumu fark edince telaşa kapılan sapık, yolun karşısına geçerek bu kez 9 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz etti. Bu mağduru kolundan tutup sürükledi. Kız çocuğunun annesi çevreden yardım isteyerek sapığa engel olurken olay yerine gelen emniyet güçleri sapığı gözaltına aldı.

"TECAVÜZ ETMEK İÇİN KAÇIRMAYA ÇALIŞTIM"

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberin göre; Emniyette ifadesine başvurulan sapık, olayda iki küçük kız çocuğunu kaçırmaya çalıştığını, önce 3 yaşındaki kız çocuğunun yanına gittiğini daha sonra 9 yaşındaki kız çocuğunu kolundan tutarak tecavüz etmek için kaçırmaya çalıştığını itiraf etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki ifadesinin ardından İstanbul adliyesinde nöbetçi sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edilen çocuk sapığı burada avukatı olmadan konuşmak istemedi. Mahkeme emniyette suçunu itiraf eden sapığı tutuklayarak cezaevine gönderirken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

'Başarsaydım tecavüz edecektim' ile ilgili etiketler İstanbul Eyüpsultan Çocuk Tecavüz sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.