İstanbul'da korkunç kaza: Araç asılı kaldı! Saniye saniye kamerada...

Sultangazi'de sürücünün kontrolünü kaybettiği araç önce önündeki otomobile ardından refüje çıkarak askıda kaldı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul Sultangazi'de saat 09.15 sıralarında Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı üzerinde korkunç bir kaza yaşandı. 

AĞAÇLARA ÇARPARAK DURDU

Edinilen bilgiye göre, E.T. idaresindeki 34 FN 0492 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak önce Ü.U.’nun kullandığı 34 BH 6985 plakalı hafif ticari araca çarptı, ardından da refüje çıkarak ağaçlara çarparak durdu.

 

ŞANS ESERİ YARALANAN OLMADI

Kazada şans eseri yaralanan olmazken, trafikte yoğunluk oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipler dubalarla yolda önlem alıp, trafiğin akışını sağladı. Yapılan çalışmaların ardından araçların kaldırılmasıyla cadde üzerindeki trafik normale döndü.

 

SANİYE SANİYE KAMERADA

Sultangazi’de yaşanan kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, otomobilin bir anda hızlanarak önündeki araca çarpıp refüje çıktığı görülüyor.

İstanbul'da korkunç kaza: Araç asılı kaldı! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Sultangazi kaza Araç refüj

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.