İstanbul'da korkunç cinayet: Arkadaşı bıçakladı! Eğlence dünyasının ünlü isminin katili çıktı...

Sarıyer'de çay bahçesi sahibi Bürkan Kocaacar, parkta alkol kullandığı için uyardığı arkadaşı Serkan D. tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Olay sonrası Serkan D. kaçarken, öldürülen Bürkan Kocaacar'ın 1998 yılında öldürülen eğlence dünyasının önemli isimlerinden Erdoğan Belbüken'in katili olduğu ortaya çıktı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde meydana geldi.

ALKOL NEDENİYLE TARTIŞTILAR

Edinilen bilgiye göre, çay bahçesi sahibi Bürkan Kocaacar ve Serkan D. arasında alkol kullanma nedeniyle tartışma çıktı.

 

BIÇAĞI KALBİNE İKİ KEZ SAPLADI

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonrasında, Serkan D. cebinden çıkardığı bıçağı Bürkan Kocaacar’ın kalbine iki kez sapladı. Bıçak darbesiyle Bürkan Kocaacar kanlar içinde yere yığılırken, Serkan D. ise olay yerinden kaçmaya başladı. Kavga esnasında da bacağından yaralanan Serkan D., Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri tarafından olay yerinin yaklaşık 100 metre ilerisinde kıskıvrak yakalanırken, bıçağa da el konuldu. Gözaltına alınan Serkan D. tedavisinin ardından emniyete götürüldü.

İstanbul'da korkunç cinayet: Arkadaşı bıçakladı! Eğlence dünyasının ünlü isminin katili çıktı... - Resim : 2

EĞLENCE DÜNYASININ ÖNEMLİ İSMİ BELBÜKEN'İN KATİLİ ÇIKTI

Kalbinden bıçaklanan Bürkan Kocaacar, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Kocaacar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bıçaklanarak öldürülen Bürkan Kocaacar'in 1998 yılında öldürülen eğlence dünyasının önemli isimlerinden Erdoğan Belbüken'in katili olduğu ortaya çıktı. Belbüken, Rumelikavağı'nda evine geldiği sırada çapraz ateşe alınmış ve otomobilinin içinde öldürülmüştü.

 Ayrıca öldürülen Bürkan Kocaacar’ın kavga öncesi silahını arkadaşı Zeki Barbaros Ç.’ye verdiği ve Ç.’nin de olay yerinden silahla uzaklaştığı öğrenildi.

İstanbul'da korkunç cinayet: Arkadaşı bıçakladı! Eğlence dünyasının ünlü isminin katili çıktı... - Resim : 3

"SADECE ÖLÜM HABERİNİ SÖYLEDİLER"

Ölen kişinin komşusu olduğunu söyleyen kadın, “Yan yana otuyordum Gürkan’la. İçime bir sıkıntı geldi. Ayağa kalktım. Neden böyle oldu dedim. Allah’ım hayırlı haber dedim. Evime gittim olayı duydum. Sadece ölüm haberini söylediler. Ondan sonra fena oldum evde. Attım kendimi dışarıya. Buraya gelince fenalaştım” dedi.

"SÜREKLİ ELLERİNDE TABACA İLE GEZEN İNSANLARDI"

Kavga etmeden oturduğu yerde Bürkan Kocaacar’ın kalbinden bıçakladığını söyleyen kadın, “Oğlum elime doğdu, o çocuk benim. O işletiyordu. Sürekli ellerinde tabanca ile gezen insanlardı ama bu kadar bıçakla bilmiyorum. O da yanında çalışıyordu zaten. Ama aralarında ne geçti bilmiyorum. Kavga olmamış, direkt gelip oturduğu yerde kalbinden bıçaklamış” şeklinde konuştu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

 

İstanbul'da korkunç cinayet: Arkadaşı bıçakladı! Eğlence dünyasının ünlü isminin katili çıktı... ile ilgili etiketler İstanbul katil Sarıyer arkadaş Erdoğan Belbüken

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.