İstanbul'da korku dolu anlar! Bir anda alev topuna döndü...

Başakşehir'de tamirden çıkığı öğrenilen İstanbul Otobüs A.Ş.'ne bağlı bir halk otobüsü aniden alev alev yandı. Alev topuna dönen otobüsün o anları çevredeki vatandaşların telefon kamerasına yansıdı. Otobüsteki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İşte o korkunç yangın anları...

Sabah saat 05.00 sıralarında, İstanbul Otobüs A.Ş.'ne bağlı arızalı olduğu öğrenilen 34 HY 6746 plakalı halk otobüsünde seyir halinde olduğu ve Ziyapaşa Mahallesi Abdullah Paşa Caddesi'ne geldiği sırada aniden yangın çıktı.

ARA ARA PATLAMALAR MEYDANA GELDİ

Otobüs şoförü motor kısmından yükselen alevleri söndürmek istese de başarılı olamadı. Yangın sırasında ara ara meydana gelen patlamalar sonucu otobüs adeta alev topuna döndü. İhbar üzerine, olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yanan otobüsten geriye ise demir yığını kaldı. Yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemelerin ardından belirlenecek.

İstanbul'da korku dolu anlar! Bir anda alev topuna döndü...

YANGIN CEP TELEFONU KAMERASINDA

Öte yandan, otobüsün alev alev yandığı anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

İstanbul'da korku dolu anlar! Bir anda alev topuna döndü... ile ilgili etiketler Başakşehir İETT Otobüs Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.