İstanbul'da korku dolu anlar: Anne ve kızı son anda kurtuldu

İstanbul Avcılar'da korku dolu anlar yaşandı. Akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle bir binanın çatısından kopan parçalan az daha bir anne ve kızın üzerine düşüyordu. Son anda kurtulan iki kişinin korku dolu anları güvenlik kamerasına yanısıdı.

Avcılar’da akşam saatlerinde etkili olan fırtınadan dolayı 4 katlı binanın çatısındaki parçalar uçtu. Sokaktan geçen anne ve kızı, kopan parçaların üzerlerine düşmesinden saniye farkıyla kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'da korku dolu anlar: Anne ve kızı son anda kurtuldu

Olay, akşam saatlerinde Avcılar Cihangir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir binanın çatı katındaki bazı parçalar fırtınanın etkisiyle koptu. Kopan parçalar binanın bulunduğu sokağa düştü. Olay yaşanmadan saniyeler önce sokaktan geçen anne ve kızı ise facianın eşiğinden döndü. Yaşanan olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı öğrenildi.

İstanbul'da korku dolu anlar: Anne ve kızı son anda kurtuldu - Resim : 2

Fırtınanın etkisiyle 4 katlı binanın çatısından kopan parçaların düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir anne ve kızın sokaktan geçtiği, saniyeler sonra ise binanın çatısından kopan parçaların yere düştüğü görülüyor.

İstanbul'da korku dolu anlar: Anne ve kızı son anda kurtuldu ile ilgili etiketler İstanbul Avcılar Fırtına çatı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.