İstanbul'da komşuluk böyle devam ediyor! Balkondan konser verdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yönelik vatandaşlar evlerinden çıkmama kuralına uyuyor. İstanbul’da sokaklar büyük oranda boş, trafik ise sakinliğiyle tarihi günlerini yaşıyor. Böyle bir zamanda ise komşuluk ve sosyalleşme özellikle büyük ölçekli sitelerde balkonlardan yaşatılmaya devam ediyor.

İstanbul'da bir inşaat firmasının düzenlediği etkinlikte komşuluğu ve bu zor günlerdeki dayanışmayı devam ettirecek güzel anlar yaşandı.

Kartal'daki bir sitede 'Evde kal' çağrısına uyan vatandaşlar için keyifli bir balkon konseri düzenlendi.

İstanbul'da komşuluk böyle devam ediyor! Balkondan konser verdi

YAN YANA OLMASALAR DA BİRBİRLERİNE DESTEK OLDULAR

Vatandaşlar,evlerinde geçirdikleri bu zorlu günlerde, komşuluk ilişkilerini unutmadılar. Yan yana olamasalar da birbirlerine destek olacakları bir etkinlik ile evlerinin balkonlarından bir araya geldiler.

Site sakinlerinden DJ Canberk KIR’ın balkon konserine tüm site sakinleri evlerinden eşlik ettiler.

 

 

İstanbul'da komşuluk böyle devam ediyor! Balkondan konser verdi ile ilgili etiketler İstanbul Konser Koronavirüs Korona balkon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.