İstanbul'da kar yağışı yarın 18 Ocak devam edecek mi?

İstanbul’da devam eden kar yağışının yarın 18 Ocak 2021 Pazartesi gününde de sürüp sürmeyeceği vatandaşlar tarafından merak edildi. Dün akşam saatlerinde başlayan ve özellikle Avrupa yakasında kuvvetli olan kar yağışı için Meteoroloji’den son dakika uyarıları gelmeye devam etti.

Sıcaklıkların düşmesi ile beraber Meteoroloji’den bazı illerimiz için kar yağışı uyarıları gelmeye başladı. İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkisini iyice hissettiren kar yağışı Avrupa yakasını esir alırken sabah saatlerinde de Anadolu yakasının bazı ilçelerinde görüldü.

İstanbul başta olmak üzere kar yağışı bazı illerimizde devam ederken yağışların 18 Ocak Pazartesi gününde de etkili olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı.

İstanbul'da kar yağışı yarın 18 Ocak devam edecek mi?

İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?

Meteoroloji’den yapılan son dakika açıklamasına göre; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu dışında ülkemiz genelinde yağışların etkili olacağı belirtildi. Güney Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde ise kar yağışlarının etkili olacağı ifade edildi.

İstanbul'da kar yağışı yarın 18 Ocak devam edecek mi? - Resim : 2

Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Gümüşhane, Tokat, Sivas, Kütahya, Çankırı, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, Çanakkale'nin iç kesimleri, Kahramanmaraş'ın yüksekleri ve Toroslar mevkii ile Ankara ve Eskişehir'in kuzey kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar görüleceği dile getirildi.

 

İstanbul'da kar yağışı yarın 18 Ocak devam edecek mi? ile ilgili etiketler İstanbul Meteoroloji hava durumu kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.