İstanbul'da kar yağışı o ilçelerde başladı!

İstanbul'da sıcaklığın düşmesiyle birlikte kentin batı bölümlerinde kar yağışı başladı. Silivri, Çatalca ve Beylikdüzü'nde kar yağışı etkili oluyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün İstanbul'un yüksek kesimlerinde yaptığı karla karışık yağmur uyarısının ardından, kentte ilk kar yağışı Beylikdüzü, Çatalca Büyükçekmece ve Silivri bölgelerinde başladı.

Büyükçekmece'de kar yağışının etkisiyle, görüş mesafesinin düşmesi üzerine D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu yaşandı.

Silivri'nin Çayırdere ve Alipaşa mevkisinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler kontrollü bir şekilde ilerliyor.

Sabah saatlerinde yağmur şeklinde devam eden yağış, Arnavutköy ve İstanbul Havalimanı çevresinde havanın soğumasıyla yerini kara bıraktı.

İstanbul'da kar yağışı o ilçelerde başladı!

Kar yağışı nedeniyle kara ve hava trafiğinde herhangi bir aksamaya olmazken, bölgede karla karışık yağmur etkisini sürdürüyor.

Kar nedeniyle kent beyaz örtüye bürünürken, şehir merkezinde de yer yer karla karışık yağmur görülüyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan son ölçümlere göre sıcaklıklar Arnavutköy'de 0,4, Beylikdüzü'nde 0,5, Büyükçekmece'de 1,3, İstanbul Havalimanında da 1,1'e düştü.

Yağışlı sistemin bugün akşam saatlerinden sonra İstanbul'u terk etmesi, cumadan itibaren de yeni ılık ve yağışlı sistemin etkili olması bekleniyor.

Karın lapa lapa yağışına ilişkin bu görüntüler İlknur Apak tarafından saat 11.10'da Beylikdüzü'de cep telefonu ile kaydedildi...

Kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde kendini gösteriyor.

Büyükçekmece'de kar yağışının etkisiyle zaman zaman trafikte yoğunluk yaşanıyor.

İstanbul'da kar yağışı o ilçelerde başladı! - Resim : 2

Silivri'nin Çayırdere ve Alipaşa mevkisinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler kontrollü bir şekilde ilerliyor. 

İşte kar yağışından ilk görüntüler...

 

İstanbul'da kar yağışı o ilçelerde başladı! ile ilgili etiketler İstanbul kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.