İstanbul'da kar yağışı bitiyor mu? 18 Şubat Perşembe hava durumu

Meteoroloji’den kar yağışı açıklaması geldi. İstanbul’da etkili olan kar yağışının bu akşamdan itibaren bölgeyi terk etmesi bekleniyor. Hafta sonunda ise havanın biraz daha açık olması beklenmekte. Peki, İstanbul’da kar yağışı yeniden görülecek mi?

İstanbul, 14 Şubat pazar gününden bu yana etkili olan ve kenti beyaza bürüyen kar yağışlarına veda etmeye hazırlanıyor. Meteoroloji'nin son raporunda hava sıcaklıklarının artacağı ve kar yağışının İstanbul’u tamamen terk edeceği söylenmekte.

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporuna göre yarın kentte sağanak yağmur bekleniyor. İstanbul'da cuma gününden itibaren hava sıcaklıkları da artacak.

İstanbul'da kar yağışı bitiyor mu? 18 Şubat Perşembe hava durumu

Meteoroloji Uzmanı Ahmet Uçar sosyal medya hesabından İstanbul'daki kar yağışına ilişkin açıklama yaptı. Uçar mesajında "İstanbullu kar severlere maalesef kötü bir haber vereyim. Yarın sabah saatlerinden itibaren yeni gelecek zayıf bir sistem ile birlikte yüksek kesimler dışında özellikle sahillerde gün boyu hafif yağmur ve karla karışık yağmur görülecek, karlar eriyecektir" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul'da kar yağışı bitiyor mu? 18 Şubat Perşembe hava durumu ile ilgili etiketler İstanbul Meteoroloji kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.