İstanbul'da kar yağışı Anadolu yakasında etkili! 20 Ocak İstanbul hava durumu

İstanbul’un Anadolu yakasındaki bazı ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor. Cuma gününden bu yana İstanbul’da etkili olan kar yağışları 19 Ocak tarihinde öğle satlerinden sonra başladı. Peki, İstanbul’da kar yağışı ne zaman kadar devam edecek? İşte 20 Ocak Çarşamba İstanbul hava durumu…

İstanbul’da Cuma günü başlayan kar yağışları Anadolu yakasının bazı ilçelerinde 19 Ocak gününde de devam etti. Özellikle başta Pendik, Kartal olmak üzere kar yağışları Beykoz ve Maltepe’de de görüldü. Yüksek kesimlerde etkisi arttıran kar yağışları ilçeleri adeta beyaza bürüdü.

Kar yağışı nedeniyle Kadıköy’de D-100 Karayolu üzerinde trafikte bazı aksamalar meydana geldi. Beykoz’da kısım kısım aralıkarla devam eden yoğun kar yağışına stanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Beykoz Belediyesi’ne ait karla mücadele araçları ana arterlerde tuzlama çalışmalarında bulundu.

İstanbul'da kar yağışı Anadolu yakasında etkili! 20 Ocak İstanbul hava durumu

Paşabahçe Mahallesi’de bazı yolların buz tuttuğu gözlemlendi. Araçlar ise buz tutan yollarda yokuş aşağı inmekte zorluk çekerken bazı araçların da zorluk yaşamamak adına güzergahlarını değiştirdiği ifade edildi.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından son yapılan açıklamada gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don beklendiği, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşında hazırlık olunması konusunda uyarılarda bulunulmuştu.

20 Ocak Çarşamba İstanbul Hava Durumu

En düşük -3°C en yüksek ise 7°C

İstanbul'da kar yağışı Anadolu yakasında etkili! 20 Ocak İstanbul hava durumu ile ilgili etiketler İstanbul hava durumu Meteoroloji kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.