İstanbul'da kar nereye yağacak? Hangi bölgelerde etkili olacak? Yarınki hava durumu...

İstanbul'da kar nereye yağacak sorusu, Meteoroloji'nin son dakika açıklaması sonrası vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 16 Ocak Cumartesi yarın hava nasıl olacak? İstanbul'a beklenen kar yağışı hangi bölgelerde etkili olacak?

İstanbul için kar alarmı veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 Ocak Cumartesi hava nasıl olacak sorusuna da yanıt verdi. Özellikle İstanbul için kar yağışının etkili olacağını açıklayan Meteoroloji, ayrıntılı hava raporlarını da yayınladı.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbul'da cumartesi akşamı önce sulu kar var. Pazar ve pazartesi yoğun kar yağışı bekleniyor.

Marmara Bölgesi'nde; Kocaeli, Sakarya tarafında sulu kar ve dağlarda ise kar var. Yağışın az olduğu Trakya bölümünde de don etkili olacak. Bölgede cumartesi gecesinden itibaren yoğun kar bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağışı beklendiğini aktardı.

İstanbul'da kar nereye yağacak? Hangi bölgelerde etkili olacak? Yarınki hava durumu...

Sürmeli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Yarın akşamdan itibaren kar yağışı yeniden başlayacak. Asıl kar pazar günü geliyor. Okullarda online eğitim olmasa okulları tatil edebilecek çapta bir kar yağışı görülüyor. Pazar günü hayatı etkileyebilecek çapta bir yağışından bahsediyoruz.

İstanbul'da kar nereye yağacak? Hangi bölgelerde etkili olacak? Yarınki hava durumu... ile ilgili etiketler hava durumu İstanbul kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.