İstanbul'da kar nedeniyle yarıyıl tatili öne çekildi

Yoğun kar yağışı için uyarılar yapılan İstanbul'da okulların yarıyıl tatili öne çekildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 21 Ocak Cuma günü öğrencilerin yarıyıl tatiline başlayacağı saatleri duyurdu.

İzlanda alçak basınç sisteminin etkisi altına girmesi beklenen İstanbul'da okulların yarıyıl tatili öne çekildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 21 Ocak Cuma günü beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle; normal eğitim yapan okullarda saat 10.00'da, ikili eğitim yapan okullarda sabahçıların 10.00, öğlencilerin 14.00’ten sonra yarıyıl tatiline başlayacağını duyurdu.

Vali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "21 Ocak Cuma günü ilimizde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle; Normal eğitim yapan okullarımızda saat 10.00, ikili eğitim yapan okullarımızda; sabahçılar 10.00, öğlenciler 14.00’ten sonra yarıyıl tatiline başlayacaktır." dedi.

 

 

 

İstanbul'da kar nedeniyle yarıyıl tatili öne çekildi ile ilgili etiketler İstanbul kar Ali Yerlikaya yarıyıl tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.