'İmamoğlu'nun balığının kılçığını temizlemek İBB trollerine kaldı. Büyükelçi ile nasıl ilişkin var?'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, İstanbul'da kar mücadelesi yaşanırken İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi ile görüşen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balık keyfi ile İBB Sözcüsü Murat Ongun'un İsviçre'deki kayak tatilini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş olayının yansımalarını masaya yatırdı.

"EKREM İMAMOĞLU'NU YÖNETEN BİR EŞ BAŞKAN VE AKIL VAR. ONUN GÖRÜNÜR ELİ MURAT ONGUN'DUR. BİR GARİPLİK HİSSEDİLİYOR. BELEDİYENİN AKLINI YÖNETİYOR"

Nedim Şener, "Gerçekten şaşırtmıyor ama artık bıktım. Yanılmak istiyorum. İBB çevresinde oluşturduğu troll hareketlerine her şeyi katabilen bir noktaya geldi. Buna sebep olan Murat Ongun'dur. İmamoğlu'nu yöneten bir eş başkan ve akıl var. Onun görünür eli Murat Ongun'dur.  Ongun İBB eş başkanı gibi. Mersin ya da İzmir basın sözcüsünü tanıyan var mı? Bir gariplik hissediliyor. Belediyenin aklını yönetiyor. 25 gün önceden buluşmayı ayarlayan, oraya giden, balığı yiyen İmamoğlu, Kılçığı temizlemek yandaşlarına ve İBB trollerine kaldı. Kendini İBB trolü olarak gören ünlü kişiler hayal kırıklığına uğradılar. Bu travmayı kolay kabullenemiyorlar, psikolojik bir durum.

"YARATMAYA ÇALIŞTIKLARI CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAJI KIRILDI"

Ongun'u hafife almayın. Dağıtır ve toplarlar. Bugün çoğu kişinin ağzını açamamasının sebebi girdiği ilişkilerdir. Yaratmaya çalıştıkları cumhurbaşkanı adayı imajı kırıldı. Fanus kırıldı ama yok olmadı. Neymiş 19 saat çalışmış, 1 saat mola vermiş. Karadeniz fıkrası gibi ama kimse gülmez buna. Ortada büyük mesele var. Kara rağmen İngiliz Büyükelçi ile ne konuştun?  Bunlarla ilişkin nedir ki erteleyemiyorsun? Çirkin yandaşlığın en iyi örneğini İBB seçimi sonrası onlara yakın gazeteciler sessiz kalarak gösterdi. Bunlar utanmaz. Utanmaz adam her şeyi yapar, zeytinyağı gibi de üste çıkar." sözlerini kullandı.

"HİZMET VERMEYE ÇALIŞTIĞINIZ İNSANLARIN ŞİKAYETLERİNİ 'TROLL' DİYE SUÇLAYARAK HİZMET VERMEYE ÇALIŞILAN BİR ANLAYIŞ OLAMAZ"

Mete Yarar, "Dağlıca olayında, Afrin Harekatı'na ilişkin konuşanlar, 'rapor satmak suç değildir' diyenlerle aynı profil bunlar. Değişen hiçbir şey yok kardeşim. İmamoğlu aslında çok tutarlı davranıyor, ilk defa yapmıyor bunu. 'Ben tatile giderim, tarzıma alışacaksınız' demişti. Açıklamanızla neden herkesi trollediniz? Yemeğe gittiğinizi neden söylemediniz? Arkasından da insanları trollükle suçladınız. Tablo çok açık. Neyi tartışıyorsunuz? Türkiye'de bir kesim siyaseten bölünmüşlüğü yaşıyor ama bir yere kanalize olmamışlar seçimin kaderini belirliyor. Hizmet vermeye çalıştığınız insanların şikayetlerini 'troll' diye suçlayarak hizmet vermeye çalışılan bir anlayış olamaz. Yıpratılmaya çalışılan, 'Yollarda isteyerek kaldılar, yol aslında açıktı' diyerek trolleyen bir grupla karşı karşıyayız. Kendi mahallenize gol atıldığını bilmenize rağmen, onlara alkış tutmanızı anlamıyorum. O kadar ilginç bir süreç yaşıyoruz ki." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'İmamoğlu'nun balığının kılçığını temizlemek İBB trollerine kaldı. Büyükelçi ile nasıl ilişkin var?' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Ekrem İmamoğlu Murat Ongun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.