İstanbul'da kalçaya yapılan botokstan ölen Kübra Boyraz olayında bir itirafçı ortaya çıktı!

İstanbul'da kalçasına botoks yaptıran Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Kübra Boyraz'a operasyon yapan merkezdeki bir kişi itirafçı oldu. Ölüm olayında tanık olduklarını tek tek anlattı. Sözde merkezin ipliğini pazara çıkardı!

Sabah'tan Nafiz Karaman'ın haberine göre, güzellik merkezinde kalçasına botoks yapılın ve operasyondan sonra fenalaşarak hayatını kaybeden Kübra Boyraz'ı koluna girerek evine bırakan K.A., itirafçı oldu.

 

20 BİN TL ALDILAR

Olayın yaşandığı gün genç kadını fenalaşmış olarak gördüğünü anlatan K.A., Boyraz'ın ölümünü diğer şüphelilerden öğrendi. Ertesi gün otelde gördüğü sözde güzellik merkezinin sahiplerinin Boyraz'dan 20 bin TL aldıklarını konuştuklarını duyan K.A., şüphelilerin yanlarında avukatlarının da bulunduğunu belirterek, "Koronavirüs nedeniyle öldüğü yönünde ifade vermemi istediler. Emniyet ya da savcılıkta nasıl ifade vereceklerini tartışıyorlardı. Bayandan temmuzda 20 bin lira aldıklarını konuşuyorlardı. Bu işte kullandıkları bir açık hatları varmış onu da kırıp atmışlar" diye konuştu.

AVUKATLARI DEVREDE

K.A, şoke eden son dakika bilgileri de verdi. Operasyon yapılan rezidansın temizlendiğini belirten K.A., şöyle devam etti: "Asıl şüphelinin ben olduğuma dair tehditkâr konuşmalar yaptılar. Öner Bey'in avukatı Bülent B.'nin operasyonun yapıldığı rezidans odasının temiz olup olmadığına dair soru sordu. O da solüsyonları tuvalete döktüğünü, bidonları arka taraf asansörden attığını, evde işlem yapıldığına dair herhangi bir işlem bırakmadığını söyledi"

KAÇ KURTUL DEDİLER

K.A. ayrıca şüphelilerin kendilerini suçlamaları için tembihlerde bulunduklarını belirtti. Adliyede ifade verip çıktıkları sırada ise kaçması telkininde bulunduklarını kaydetti. K.A.'nın bu ifadelerinin ardından diğer 4 şüphelinin atılı "Taksirle ölüme neden olma" suçunu işlediklerine ilişkin yeni delil ortaya çıkması üzerine tahkikat genişletildi. Öner Ö., Erdal D., Ömer E., Bülent B. hakkında yeniden yakalama kararı çıkartıldı. İki şüpheli İzmir Menemen'de gözaltına alındı. Diğer şüphelileri yakalama çalışması ise sürüyor.

İstanbul'da kalçaya yapılan botokstan ölen Kübra Boyraz olayında bir itirafçı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler ölüm Operasyon İstanbul kalçaya botoks kalça büyütme Kübra boyraz itirafçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.