İstanbul'da kahvaltıya ödenen para sosyal medyayı ikiye böldü!

İstanbul'da ünlü bir mekanda kahvaltı yapmak isteyen Sema Coşkun isimli vatandaş, gelen hesabı görünce gözlerine inanamadı. Bir kahvaltı için 427 TL ödeyen kadın fişini sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşım sosyal medyayı ikiye böldü.

Sema Coşkun isimli kadın, İstanbul'da bir mekanda serpme kahvaltı yapmak istedi. Ancak mekanda böyle bir seçenek olmadığı için garson masayı donattı. Kahvaltı sonunda ödenen 427 TL ise sosyal medyayı ikiye böldü.

SERPME KAHVALTI İSTEDİ, MASA DONATILDI

''Garsondan serpme kahvaltı istiyorsunuz. "Serpme kahvaltımız yoktur efendim ama biz ortaya sizler için kahvaltılık hazırlatalım" diyerek yanıtlar. Sakın ha o gülümseyen yüze aldanıp kahvaltınızı emanet etmeyin derim. İçinize sonunda bir öküz oturabilir." diyen Coşkun, fişi paylaştı:

İstanbul'da kahvaltıya ödenen para sosyal medyayı ikiye böldü!

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Coşkun'un ödediği hesap sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar, genç kadına destek verirken bazı vatandaşlar da işletmenin yanında yer aldı.

İstanbul'da kahvaltıya ödenen para sosyal medyayı ikiye böldü! - Resim : 2

İstanbul'da kahvaltıya ödenen para sosyal medyayı ikiye böldü! - Resim : 3

İstanbul'da kahvaltıya ödenen para sosyal medyayı ikiye böldü! - Resim : 4

İstanbul'da kahvaltıya ödenen para sosyal medyayı ikiye böldü! - Resim : 5

İstanbul'da kahvaltıya ödenen para sosyal medyayı ikiye böldü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.