İstanbul'da kahreden olay: Aranan şüpheliyi yakalamaya çalışan polis memuru şehit oldu

İstanbul'da kahreden bir olay yaşandı. Aranan bir şüpheliyi yakalamak için şahsın evinin önünde bekleyen polis memuru Zafer Mat, kafasına atılan cisim nedeniyle merdivenlerden aşağı düştü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtalılamadı ve şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Polis memuru Zafer Mat Balat'ta aranan şahsın evinin önüne gelerek beklemeye başladı. Şahsın evinin önünde beklediği esnada aranan şahıs tarafından kafasına bir cisim atıldı. Atılan cismin darbesiyle polis memuru Zafer Mat ikinci kat merdivenlerden aşağı düştü. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralı polis memurunu Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırıldığı esnada bilinci kapalı olduğu öğrenildi. Düşmenin etkisiyle başının çeşitli kısımlarından darbeler alan polis memuru hastanede de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İstanbul'da kahreden olay: Aranan şüpheliyi yakalamaya çalışan polis memuru şehit oldu

Aranan şahsın evinin önünde bekleyen polis memuru Zafer Mat’ın kafasına cisim geldi. Cismin darbesiyle ikinci katın merdivenlerinden aşağı düşen Zafer Mat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polisin olay ile ilgili çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da kahreden olay: Aranan şüpheliyi yakalamaya çalışan polis memuru şehit oldu - Resim : 2

Şehit olan polis memurunun cenazesi sabah saat 07.00 sıralarında Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Şehit polis memuru için saat 12.00 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Şehidin cenazesi memleketi Yozgat’ta pazartesi cenaze namazından sonra düzenlenen törenle toprağa verilecek.

İstanbul'da kahreden olay: Aranan şüpheliyi yakalamaya çalışan polis memuru şehit oldu ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti polis Şehit zafer mat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.