İstanbul'da isyan ettiren hırsızlık furyası!

Son dönemde İstanbul'da peş peşe yaşanan hırsızlık olayları dikkat çekici bir boyuta ulaştı. Profesyonel çetelerin sayısındaki gözle görülür artış rahatsız edici boyutlara ulaşırken, vatandaşlar polise yaptıkları başvurulardan sonuç alamamaktan şikayetçi.

İstanbul'da son günlerde hırsızlık vakalarında büyük artış gözlemleniyor. Ev ve iş yerlerini hedef alan profesyonel çeteler İstanbulluları mağdur ederken, bazı yerlerin üst üste soyulması ise endişeyle izleniyor.

SON ÖRNEK PENDİK'TEN

Hırsızlık vakalarında son örnek ise Pendik’te yaşandı. Bir iş yerinin deposundan kamyon lastikleri çalan hırsızlara, lastikçi Fatih Zengin canı pahasına direndi. Kaçan hırsızların aracının önüne kendisini siper eden adam güvenlik kamerasınca kaydedildi.

SEÇİM ÖNCESİ TÜREDİLER

31 Mart yerel seçimleri öncesi yaşanan 'hırsızlık furyası' vatandaşları isyan ettirirken, hırsızlık suçlarında polise basvurulardan çoğunlukla sonuç alınamaması vatandaşın canını daha da çok yakıyor.

Emniyet güçlerine başvurularda hırsızlık mağdurlarından statü sahibi olanların netice elde edebildiği şeklindeki algı ise kamuoyunda rahatsızlık yaratıyor.

İstanbul'da isyan ettiren hırsızlık furyası! ile ilgili etiketler İstanbul Pendik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.