İstanbul'da iki kişinin daha cesedi bulundu...

Arnavutköy, Deliklikaya Mahallesi Yolu Tren rayları yanında yaklaşık 500 metre aralıklarla 1'i kadın iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Arnavutköy'de bir kadın ve bir erkeğe ait ceset bulundu.

Alınan bilgiye göre, Delikkaya tren yolu mevkisinde yol kenarında ağzı koli bandıyla kapatılmış bir ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede yaptıkları çalışma sırasında, aynı yol üzerinde yaklaşık 500 metre uzakta ağzı koli bandıyla kapatılmış bir ceset daha buldu.

Yapılan incelemede üzerlerinden kimlik çıkmayan cesetlerin 40 yaşlarında bir erkek ve 30 yaşlarında bir kadına ait olduğu tespit edildi.

İncelemenin ardından iki ceset, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Vücutlarında darp izi olduğu belirlenen cesetlerin ağızlarının koli bandıyla kapatılmış olması nedeniyle cinayet ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

İstanbul'da iki kişinin daha cesedi bulundu... ile ilgili etiketler Arnavutköy Ceset
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.