İstanbul'da hava gece gibi karardı

İstanbul'da beklenen yağışlar tüm şiddeti ile başladı. Hava gece gibi kararırken mega kentin bir çok yerinde sağanak yağışla birlikte yer yer dolu yağışı da görülüyor. Yağışlara gökgürültüsü de eşlik ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden de İstanbul için uyarılar peş peşe geldi.

İstanbul'da saat 16.00'dan sonra hava karardı ve sağanak yağmur başladı. Bazı ilçelerde dolunun etkili olduğu görüldü. Bahçelievler ve Güngören'de kısa süreli yağan dolu ilerleyen dakikalarda başka ilçelerde etki gösterdi.

İstanbul'da hava gece gibi karardı

Taksim Meydanı'nda ise aniden bastıran dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı.

"AKŞAM SAATLERİNE KADAR ETKİLİ OLACAK"

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şubesi eski müdürü Ahmet Uçar, İstanbul'da beklenen hava durumuna ilişkin sosyal medya hesabından önemli uyarılar yaptı. 

Uçar, 'İstanbul'da başlayan gök gürültülü sağanak yağışla birlikte önümüzdeki 2 saat içerisinde lokal dolu yağışı ihtimali de vardır. Tedbirli olmakta yarar var. İstanbul bir saate kadar batısında Avrupa yakasından başlayarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisine girecek. Yağışlar aralıklarla akşam saatlerine kadar etkili olacak' ifadelerini kullandı.

İstanbul'da hava gece gibi karardı - Resim : 3

İstanbul'da hava gece gibi karardı ile ilgili etiketler İstanbul Meteoroloji dolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.