Hafriyat kamyonu çöken yola düştü

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bir hafriyat kamyonu, altyapı çalışmaları sırasında çöken yolun içine düştü. Söz konusu olayda sürücü hafif şekilde yaralanırken, son birkaç hafta içerisinde İstanbul'un farklı noktalarında da benzer görüntüler oluşmuştu.

Kaza, Bakırköy Sakızağacı Mahallesi Taşhan Caddesi üzerinde saat 12.40 sıralarında meydana geldi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI SIRASINDA ÇÖKTÜ

Edinilen bilgiye göre, iş makineleriyle alt yapı çalışması yaparken yol çöktü.

Yolun çökmesiyle birlikte üzerindeki hafriyat kamyonu çukura devrildi.

SÜRÜCÜ YARALANDI

Kazada hafif yaralanan kamyon sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yakıt deposu delinen kamyonun etrafında güvenlik önlemleri alındı. Kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Hafriyat kamyonu çöken yola düştü

İSTANBUL'DA YOLLAR NEDEN ÇÖKÜYOR?

Öte yandan İstanbul'da son birkaç hafta içerisinde çok sayıda çökme olayı meydana geldi. İlk olarak Bağcılar'da bir belediye otobüsü çöken asfaltta kaldı, daha sonra Beşiktaş ve Sultangazi'de de benzer görüntüler oluşmuştu.

Tüm bunların yanısıra Ortaköy semtinde 'Kumpirci Çarşısı' olarak tanınan noktada altyapı çalışmaları nedeniyle de büyük bir göçük görülmüştü.

Hafriyat kamyonu çöken yola düştü ile ilgili etiketler İstanbul Bakırköy hafriyat kamyon yol çöktü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.