İstanbul'da Getir ve YemekSepeti açık mı, çalışıyor mu? Moto kuryeler hizmet veriyor mu?

Meteoroloji’den gelen son dakika uyarıları sonrasında İstanbul’da aniden bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle motosiklet ve elektrikli scooter kullanımı yasaklandı. Bununla birlikte Getir ve Yemeksepeti çalışıyor mu?

İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle motosiklet ve elektrikli scooterların kullanımı bir sonraki duyuruya kadar kullanımı yasaklandı.

Dün akşamdan bu yana İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışı hayatı da olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Ankara-İstanbul kara yolu ulaşıma kapanırken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan vatandaşları ilgilendiren bir paylaşım geldi.

Ali Yerlikaya, "İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için, bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooterlar kullanılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Motokurye, YemekSepeti ve Getir Çalışıyor Mu?

İstanbul’da aniden bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle motosiklet ve elektrikli scooter kullanımı ikinci bir duyuruya kadar yasaklandığından YemekSepeti ve Getir’de hizmet veremeyecektir.

İstanbul'da Getir ve YemekSepeti açık mı, çalışıyor mu? Moto kuryeler hizmet veriyor mu? ile ilgili etiketler Yemeksepeti İstanbul Getir moto kurye yasak kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.