İstanbul'da gerçekleştirilecek dörtlü liderler zirvesi telekonferansla yapılacak!

İstanbul'da gerçekleştirilecek Fransa, İngiltere ve Almanya liderlerinin de katılacağı dörtlü zirve telekonferansla yapılacak! Son dakika gelişmesine göre telekonferans zirvede İdlib meselesinin yanısıra Türkiye ile AB ilişkileri de ele alınacak.

Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un katılımı ile 17 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilece İdlib ve mülteci meselesine ilişkin zirvede sıcak bir gelişme yaşandı.

İstanbul'da yapılması planlanan zirvenin, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

TÜRKİYE-AB İLİŞKİLERİ MASAYA YATIRILACAK
Zirvede bir diğer önemli başlık ise Türkiye ile Avrupa Birliği ilişkileri olacak.

Türkiye bu noktada yeni fasılların açılması, Gümrük Birliği ve 18 Mart 2016'daki mutabakatın güncellenmesi isteniyor.

İstanbul'da gerçekleştirilecek dörtlü liderler zirvesi telekonferansla yapılacak! ile ilgili etiketler Angela Merkel Emmanuel Macron Boris Johnson Türkiye İstanbul dörtlü zirve telekonferans
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.