İstanbul'da gemi trafiğine sis engeli... Adalar'da kalanlar dönemiyor!

İstanbul'da yoğun sis gemi trafiğini felç etti... Özellikle İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle saat 18.20 itibarıyla gemi trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı'nda sis nedeniyle görüşün yarım milin altına düşmesinden dolayı gemi geçişleri saat 18.20'de çift yönlü olarak askıya alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle saat 18.20 itibarıyla gemi trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi. Yoğun sis şehrin diğer bölgelerinde de etkili oldu.

Beşiktaş ve Bakırköy gibi sahil şeritlerinde göz gözü görmez derecede etkili olan sis sosyal medyanın da gündeminde... İstanbul'un "uzak" kesimlerinden Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçelerinde yaşayan pek çok vatandaş çektikleri sis görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

İstanbul'da gemi trafiğine sis engeli... Adalar'da kalanlar dönemiyor!

İstanbul'da gemi trafiğine sis engeli... Adalar'da kalanlar dönemiyor! - Resim : 2

METRO SEFERLERİNDE AKSAMA YAŞANIYOR

Yenikapı-Hacıosman metro hattında yaşanan teknik arıza nedeniyle, seferlerde aksama yaşandı. Gecikmeli olarak yapılan seferler nedeniyle istasyonlarda yoğunluk oluştu. 

Metro İstanbul sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Yenikapı-Hacıosman metro hattında teknik arıza nedeniyle seferlerin gecikmeli yapıldığı duyuruldu. Açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz gecikmeli olarak yapılmaktadır" ifadesi kullanıldı.

Seferlerin uzun aralıklarla yapılması nedeniyle Taksim Metro istasyonunda yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar dakikalarca metronun gelmesini bekledi. Bazı vatandaşlar, istasyona dolu gelen metroya binemezken, bir sonrakini beklemek zorunda kaldı.

Metro seferleri 20.00'a doğru normale döndü.




İstanbul'da gemi trafiğine sis engeli... Adalar'da kalanlar dönemiyor! ile ilgili etiketler sis İstanbul Adalar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.