İstanbul'da freni boşalan kamyon önüne çıkanı yerle bir etti!

Sancaktepe’de içerisinde şoförünün bulunduğu kamyonunun freni boşaldı. Yokuş aşağıya olan kamyonet önce otobüs durağına daha sonrada parka girdi. Durakta yolcu olmaması facia yaşanmasının önüne geçti.

Kaza, saat 23:30 sıralarında İstanbul Sancaktepe Fatih Mahallesi’nde Yörük Caddesi ve Yakacık Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi.

FRENİ BOŞALAN KAMYON ÖNÜNE ÇIKANI YIKTI

Yokuş aşağı şekilde park halinde bulunan ve şoför koltuğunda Fehmi Aydın’ın olduğu 34 HV 709 plakalı kamyonun freni boşaldı. Şoförün tüm müdahalesine rağmen durmayan kamyon refüjdeki ağacı kırdı daha sonra otobüs durağına çarptı. Durağa çarpan kamyonet daha sonra parkın taş duvarını kırarak parkın içerisinde ki ağaçlara çarparak durabildi.

ETRAFTA KİMSENİN OLMAMASI FACİANIN ÖNÜNE GEÇTİ

Vatandaşların kazayı 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada şoför Fehmi Aydın ve yolcu koltuğunda oturan Necip Özerdemir yara almazken otobüs durağında ve parkta kimsenin olmaması facia yaşanmasının önüne geçti.

Yolcu koltuğunda oturan Necip Özerdemir, ”Araç park halindeydi, ben yolcu koltuğunda oturuyordum. Birden fren boşalınca kamyondan atlayamadık, buraya kadar geldik. Herhangi bir yaralı yok. Kamyon park halindeyken birden fren boşaldı.” dedi.

İstanbul'da freni boşalan kamyon önüne çıkanı yerle bir etti! ile ilgili etiketler Sancaktepe kamyon fren yokuş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.