İstanbul'da fırtına faciaya yol açıyordu!

Meteoroloji şiddetli rüzgar ve fırtına için iki gündür uyarıyordu. Esenyurt'ta fırtına nedeniyle az kalsın bir facia yaşanıyordu. 4 katlı binanın inşaatında örülmekte olan tuğla duvar rüzgarın etkisiyle uçarak vatandaşların üstüne düştü. 2 çocuk ile 2 kadının ölümden döndüğü o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Meteoroloji tarafından yapılan son uyarıların ardından kent genelinde şiddetli rüzgar ve fırtına etkisini gösteriyor.

Esenyurt'ta bir cadde üzerinde inşaat halinde olan 4 katlı binanın en üst katında işçiler tarafından örülen duvarın kiremitleri rüzgar nedeniyle uçtu.

Bu sırada yoldan geçen bir kadın düşen kiremitlerin altında kaldı. Ağır yaralanan kadın hemen sokak başındaki sağlık ocağındaki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri ise çatıda kalan diğer kiremit parçalarını almak için çalışmaya başladı. Bu sırada olay yerinde vatandaşlar tarafından yaşanan gerginlik ise kameralar tarafından kaydedildi.

KUCAĞINDA BEBEK İLE SANİYE FARKIYLA KURTULDU

Yaşanan olay anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kucağında bebek ile bir kadının geçmesi ve ardından kiremitlerin yere düşmesi görülüyor. Kucağında bebek olan kadının hemen arkasında yürüyen başka bir kadın ise düşen kiremitlerin altında kalıyor.

İstanbul'da fırtına faciaya yol açıyordu! ile ilgili etiketler Esenyurt Fırtına Rüzgar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.