İstanbul'da eğlence mekanının önündeki olaydan yeni detaylar geldi: İşte silahlı saldırganın kimliği

İstanbul Ortaköy'de bir eğlence mekanının önünde çıkan kavga ve silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yapılan soruşturmada motosikletle saldırıyı gerçekleştiren kişilerin ilk olayda dayak yiyen Recep Ç.'nin kardeşi ve arkadaşları olduğu belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı soruşturmada iki gruptan toplam 9 kişi gözaltına alınmıştı.

İstanbul'daki bir eğlence mekanının önünde yaşanan kavga Türkiye'nin gündemine oturdu. 8 Eylül tarihinde saat 01.30 sıralarında ünlü eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi, özel güvenlikler tarafından içeri alınmayınca tartışma çıkmıştı. Sözlü sataşmalar bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Kapıdaki görevliye kafa atan adama güvenliklerin karşılığı çok sert oldu. Güvenlikler ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadını hem de erkeği feci şekilde dövdü. Bazı güvenlik görevlileri ise 3 kişiyi darp eden arkadaşlarına engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Kavganın görüntüleri dehşete düşürürken, yeni detaylar ortaya çıktı.

İstanbul'da eğlence mekanının önündeki olaydan yeni detaylar geldi: İşte silahlı saldırganın kimliği

Darp olayının ardından aynı gece saat 02.50 sıralarında eğlence mekanına gelen motosikletli 4 kişi güvenlik görevlilerine ateş açtı. Güvenlikçiler tarafından silahla karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gelerek çalışma başlattı.

DAYAK YİYENİN KARDEŞİ VE AKRABALARI GELMİŞ

Yaşanan çatışmada motosikletle gelen Ferdi K., Şehmuz Y., Selman Ç. ve karşı gruptan silahı kullanan güvenlik görevlisi Zeki P. hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından polis, olaya karıştığı tespit edilen 2 gruptan toplam 9 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'da eğlence mekanının önündeki olaydan yeni detaylar geldi: İşte silahlı saldırganın kimliği - Resim : 2

Yapılan soruşturmada motosikletle saldırıyı gerçekleştiren kişilerin ilk olayda dayak yiyen Recep Ç.'nin kardeşi ve arkadaşları olduğu belirlendi.

OLAYLA İLGİLİ 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturmanın ardından motosikletle saldırıyı düzenleyen Ferdi K., Şehmuz Y., Selman Ç., Süleyman C. ve karşı gruptan silahı kullandığı tespit edilen Zeki İ. tutuklandı. Güvenlik görevlilerinden Mesut G.'ye ev hapsi verildi.

İstanbul'da eğlence mekanının önündeki olaydan yeni detaylar geldi: İşte silahlı saldırganın kimliği - Resim : 3

Yaşanan ilk dayak olayı ile ilgili güvenlikçiler tarafından darp edilen Mesut E. ile İnci Cennet E., dün gece Beşiktaş İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından mağdur olarak ifadeleri alındı. Mesut E. ve İnci Cennet E., 8 Eylül gecesi yaşadıkları dayak olayından dolayı güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu. Bunun üzerine Beşiktaş polisi, dayak olayında yer aldığı tespit edilen güvenlik görevlisi Ferhat A.'yı gözaltına aldı. Ferhat A. işlemlerin ardından adliyeye gönderilecek. İkinci yaşanan olayla ilgili de soruşturmaya devam ediliyor.

İstanbul'da eğlence mekanının önündeki olaydan yeni detaylar geldi: İşte silahlı saldırganın kimliği ile ilgili etiketler İstanbul Ortaköy Kavga silahlı saldrı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.