Doktor oğlunun uyarılarını dinlemedi, yaşama veda etti

İstanbul'da yaşamını sürdüren Gülsüme Küçük isimli kadın, koronavirüse yakalanan doktor oğlunu yalnız bırakmayınca ölümcül virüsten kaçamadı. Oğlunun kendisine yaklaşmaması için yaptığı uyarıları dinlemeyen yaşlı kadın, bir süre sonra fenalaşarak, yaşamını yitirdi. Virüsü yenmeyi başaran Dr. Rafet Küçük, "Gündüzleri odama sokmadım ama geceleri kalkıp beni takip etmiş. Çok üzgünüm. Bir yangın var, bu ateşin sönmesini bekliyoruz" dedi

Koronavirüse yakalanan doktor oğlunu evde yalnız bırakmayan Gülsüme Küçük, kendisi de hastalığa yakalandı. Oğlunun mesafe uyarılarını dinlemeyen anne, hayatını kaybetti.

OĞLUNUN UYARILARINI DİNLEMEDİ

Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre İstanbul'da özel bir hastanede görev yapan 4 çocuk babası Dr. Rafet Küçük, koronavirüse hastalığına yakalandı.

Bir süre evde tedavi gören Küçük'ü annesi Gülsüme Küçük bir an olsun yalnız bırakmadı. Yazları köyünde, kış aylarını ise oğlunun yanında geçiren Gülsüme Küçük, "Anne yanıma yaklaşma" diyen oğlunu dinlemedi.

ÖNCE OĞLU SONRA KENDİSİ YATAĞA DÜŞTÜ

Geceleri sık sık odasına girdiği oğlunun nefes alıp almadığını takip etti. Evdeki aile üyeleri tarafından bu durumun fark edilmesi üzerine doktorun odasının kapısını kapatılmasına karar verildi. Ancak anne bu durumu kabul etmedi. Sonunda "Ben seni yalnız bırakamam" dediği oğlundan virüs kaptı. Oğlunun ardından kendisi de yatağa düşen Gülsüme Küçük fenalaştı. Anne oğul aynı gün hastaneye kaldırıldı.

Doktor oğlunun uyarılarını dinlemedi, yaşama veda etti

DİĞER AİLE FERTLERİ KORONAYI YENDİ

Dr. Küçük, tedavi gördüğü kendi hastanesinde virüsü yendi. Anne Gülsüme Küçük ise, koronavirüse yenik düştü.

Oğlunun doktor olabilmesi için büyük mücadele verdiği öğrenilen Gülsüme Küçük, İstanbul'da toprağa verildi. Doktor Rafet Küçük ise, "Israrla 'odama gelme' dememe rağmen 'Ben seni yalnız bırakamam oğlum' diyerek yanımdan ayrılmadı. Gündüzleri odama sokmadım ama geceleri kalkıp beni takip etmiş. Bunu da evdekiler fark etmiş. Çok üzgünüm. Bir yangın var, bu ateşin sönmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Bu arada Dr. Küçük'ün eşi ve çocuklarının da koronavirüsü yendiği öğrenildi.

Doktor oğlunun uyarılarını dinlemedi, yaşama veda etti ile ilgili etiketler ölüm Koronavirüs Korona Uyarı doktor İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.