İstanbul'da doğalgaz faturası kabarık gelenler dikkat! Faturasıyla o bankalara gidenler rahatça ödeyebilecek!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere o bankalardan büyük kolaylık sağlanacak. İGDAŞ ve bankalar arasında imzalar atıldı. Doğalgaz fatura ödemelerinde yeni dönem resmen başladı…

Küresel düzeyde görülen enerji krizi, yurt içinde TL’nin değer kaybı ve döviz kurundaki hareketlilik ve enflasyon gibi birçok unsur doğalgaz başta olmak üzere birçok unsurun fiyatının da zamlanmasına neden oldu.

Kış aylarının da gelmesiyle doğalgaz faturalarını ödemekte zorlanan pek çok vatandaş ise bankalar ile yapışan anlaşmalar ile faturalarını çok daha rahat şekilde ödeme kolaylığı elde edebiliyor. İGDAŞ ve bazı bankalar arasında yapılan anlaşma ile tek çekim işlemlerinde kredi kartına vade farksız doğalgaz faturası ödeme kolaylığı uygulanacak. İstanbul’da yüksek doğalgaz faturasıyla karşılaşanlara büyük destek.

DOĞALGAZ FATURA ÖDEMELERİNDE 4 TAKSİT İMKANI!

İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ya da kısaca İGDAŞ, bankalar ile yapılan yeni anlaşmalar sonrasında vatandaşların yüksek gelen doğalgaz faturalarını uygun taksit seçenekleriyle ödemelerini sağlıyor.

İş Bankası ticari kredi kartları ile İşCep’ten ‘’Anında Fatura Ödeme’’ seçeneğini kullanarak internet şubesinden, İGDAŞ veznelerinden ya da İGDAŞ internet sitesinden yapılacak 100 TL ve üzeri fatura ödemlerinden sonra 4 taksite kadar faizsiz ödeme yapma imkanı sağlanacak. İlgili kartlar üzerinden taksitlendirme seçenekleri sunulacak.

31 Mayıs’a kadar geçerli bir diğer kampanyada ise +4 taksit seçeneği uygulanacak. Halkbank internet şubesinden veya İGDAŞ ilgili kanallarından yapılacak 100 TL ve üzeri tek çekim işlemlerde +4 tksit seçeneği uygulanacak. Kampanyaya katılım için ödeme öncesinde İGDAŞ yazıp 3404’e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil uygulamasından Hemen Katıl butonu ile işlem yapılması gerekecektir.

DOĞALGAZ ÖDEMELERİNDE TEB’DEN TAKSİT FIRSATI!

İstanbul'da doğalgaz faturası kabarık gelenler dikkat! Faturasıyla o bankalara gidenler rahatça ödeyebilecek!

İGDAŞ doğalgaz faturası ödeme işlemlerinde TEB üzerinden de 3 taksit seçeneği sunulacak. CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden ödemek istenen doğalgaz faturası ücretsiz olarak 3 taksit imkanı ile ödenebilecek. CEPTETEB uygulamasından ya da GAZ yazıp 4616’ya SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilmektedir. Doğalgaz faturası yüksek gelenler birçok banka üzerinden avantajlı taksit seçenekleriyle fatura ödemelerini gerçekleştirebilecekler.

İstanbul'da doğalgaz faturası kabarık gelenler dikkat! Faturasıyla o bankalara gidenler rahatça ödeyebilecek! ile ilgili etiketler İstanbul doğal gaz fatura TEB Bankası İş Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.