İstanbul'da DHKP/C'ye ağır darbe!

İstanbul'da terör örgütü DHKP-C’ye yönelik sürdürülen operasyonlarda örgütün yurt dışındaki üst düzey yetkilileriyle irtibat kurup, eylem ve yapılanmaya yönelik şifreli mesajlar gönderip alan örgüt üyeleri yakalanarak gözaltına alındı.

Terör örgütü DHKP/C'nin eylem ve faaliyet yapılanmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalarda, geçtiğimiz aylarda örgüte yönelik yapılan operasyonlarda örgütün yurt dışındaki merkez komitesi ile yapılan şifreli yazışmalarını ele geçiren İstambul TEM ekipleri, devam ettirdikleri çalışmalarda, yazışmaları yapan örgüt içerisindeki hücreyi de tespit etti.

İstanbul'da DHKP/C'ye ağır darbe!

3 KADIN TERÖRİST YAKALANDI

Tespit edilen 3 kişilik hücrenin yakalanması için, dün 19.30’da harekete geçen TEM antiterör timleri, Özel Harekat ekiplerinin eşliğinde tespit edilen adreslere operasyon düzenledi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği operasyonda, çelik kapıları oksijen kaynağıyla kesip, pencerelerin parmaklıklarını sökerek adreslere giren ekipler aradığı şahıslardan 3'ünü bularak gözaltına alıp emniyete götürdü.

Çok sayıda dijital malzemeye de el konan operasyon kapsamında gözaltına alına 3 isimden birisi olan Bergün V.’nin örgütün yurt dışındaki merkez komite yapılanması ile Türkiye’deki terör örgütü yöneticileri ve üyeleri arasındaki irtibatı yapan hücrenin başı olduğu ve şifreli mesajlarla örgüt adına eylem mesajları alıp ve gönderen isim olduğu öğrenildi.

İstanbul'da DHKP/C'ye ağır darbe! - Resim : 2

Hücre yapılanmasında yer alan Sultan G.ve Tuğçe T.ile birlikte TEM Şubede sorguya alınan Bergün V.nin ele geçirildiği adreste bulunan ve el konan dijital malzemelerde incelemeye alındı.

İstanbul'da DHKP/C'ye ağır darbe! ile ilgili etiketler İstanbul DHKP-C terör terörist Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.