İstanbul'da dev köpekbalığı! 'Büyük beyaz' mı? /VİDEO

Bir sosyal medya kullanıcısının “Yoksa büyük beyaz yeniden İstanbul'da mı” başlığıyla paylaştığı görüntüler, İstanbul boğazında köpekbalığı paniğine neden oldu.

Köpek Balığı 2. Köprü civarında görüldü. Ancak kesin olarak “büyük beyaz” olduğu söylenemiyor. 'Büyük Beyaz Bilmece' kitabını yazan Hakan Kabasakal, görüntüler için, “Kesin Büyük beyaz demeye yetecek kadar net kanıt yok ortada. Ben bu hayvanın kitabını yazdım ama bu görüntüye dayanarak şüpheli %100 Büyük Beyaz'dır demeye dilim varmıyor. Ayrıca filmdeki balığın yüzmesinde adını koyamadığım bir tuhaflık var. Keşke büyük beyaz olsaydı, emin olun hiçbiriniz benim kadar sevinemezsiniz.” açıklamasında bulundu.

Avına alttan yaklaşarak öldürücü vuruşlar yapabilen Büyük beyaz köpek balığı, avının kan kaybından ölmesini bekledikten sonra onu yer ve diğer köpek balıkları gibi çiğnemeden parçalara ayırıp yutma özelliğine sahip.

İstanbul'da dev köpekbalığı! 'Büyük beyaz' mı? /VİDEO ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.