İstanbul'da dehşet! Annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak katletti...

Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen şahıs, İstanbul Eyüpsultan’da annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak katletti. Kan donduran olaydan sonra emniyet güçlerini arayan katil zanlısı teslim olurken öldürdüğü annesinden geriye, geliniyle beraber katıldığı yemek yarışmasından görüntüler kaldı.

Dehşete düşüren olay, saat 06.30 civarında Eyüpsultan Esentepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, madde bağımlısı olduğu iddia edilen U.B, kardeşi ile annesi uyuduğu esnada odalarına gitti. Daha sonra henüz bilinmeyen bir sebeple U.B. önce konfeksiyonda görevli ağabeyi Mesut Biroğlu’yu (50) ardından ise annesi Şükran Biroğlu’yu (70) boğarak öldürdü. Korkunç olaydan sonra bir süre bekleyen U.B, kendisini emniyete ihbar etti.

İstanbul'da dehşet! Annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak katletti...

KORKUNÇ CİNAYETLERİ İŞLEDİ ARDINDAN KENDİNİ İHBAR ETTİ

Olay yerine emniyet güçleri ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polis ekipleri U.B’yi gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere merkeze götürüldü. Sağlık görevlileri yaptıkları incelemede, anne ve oğlunun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Bunun üzerine olay yerine inceleme ekipleri gönderildi.

İstanbul'da dehşet! Annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak katletti... - Resim : 2

AĞIZLARINI BANTLAYARAK KATLETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Olay yerinde önce ilçe ekipleri, ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri araştırma yaptı. Yapılan incelemelerde U.B’nin, annesinin ve ağabeyinin ağızlarını bantlayarak öldürdüğü öğrenildi.

İstanbul'da dehşet! Annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak katletti... - Resim : 3

Annenin kızı ise olay yerine gelerek gözyaşları içinde feryat etti. Yapılan araştırmanın ardından anne ve oğlunun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere tıp morguna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

GERİYE YEMEK YARIŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER KALDI

Öte yandan katledilen anne Şükran Biroğlu’dan geriye yaklaşık iki yıl önce katıldığı ve birinci olduğu bir yemek yarışmasından görüntüler kaldı.

İstanbul'da dehşet! Annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak katletti... - Resim : 4

Gazetecilere konuşan Ümit isimli komşu, "Kapı komşumuz, yalnız iyi insanlardı. Herhalde kardeşleri cinayeti işleyen, uyuşturucu bağımlısıydı, uyuşturucu içiyordu. Uyuşturucu etkisi altında yapmış olabilir fakat diğer insanlar dünya iyisi insanlardı. Sessiz sedasız, zararları olmayan insanlardı. Ölen ise selam vermeden geçmeyen bir adamdı. Onlar kendi aralarında tartışırdı" diye ifadelerde bulundu.

İHA

İstanbul'da dehşet! Annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak katletti... ile ilgili etiketler yemek programı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.