İstanbul'da dehşet anlar: Kadını zorla indirip yerde sürükledi!

Kağıthane'de sokak ortasında tartıştığı erkekten kaçmaya çalışan bir kadın, durdurduğu taksiye binmek isterken dehşeti yaşadı. Arkasından gelen erkek, kadını taksiden zorla indirerek yerde sürükledi. O dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul Kağıthane'de olay, perşembe sabaha karşı 03.00 sıralarında yaşandı.

Sokak ortasında tartıştığı erkekten kaçan kadın, yoldan geçen taksiyi durdurdu. Taksiye binmeye çalışan kadın, arkasından koşan erkek tarafından yakalanarak yerde sürüklendi.

TAKSİDEN ZORLA İNDİRİLİP DEHŞETİ YAŞADI

Taksiden zorla indirilen kadın, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yola yattı. Bir süre erkek tarafından ikna edilmeye çalışılan kadın, daha sonra taksiye binerek polis merkezine gitti.İstanbul'da dehşet anlar: Kadını zorla indirip yerde sürükledi!

SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanan dehşet anları ise bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, taksiye binmeye çalışan kadının erkek tarafından taksiden indirilmesi ve yerde sürüklenmesi görülüyor. Olayı görenler kadın ve erkeğin yanına geliyor ama bir müdahalede bulunmuyorlar. Ağlayan kadın ise adamın elinden kurtulmak için çaba gösteriyor. Bir süre sonra kadın taksiye binerek uzaklaşıyor.

 

İstanbul'da dehşet anlar: Kadını zorla indirip yerde sürükledi! ile ilgili etiketler Kağıthane Taksi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.