İstanbul'da dehşet anlar! 4 aylık hamile kadın otomobilden yol ortasına fırlatıldı...

İstanbul Esenler'de 4 aylık hamile Çiğdem K. isimli bir kadın seyir halindeki otomobilden yola fırlatıldı. Olayda yaralanan Çiğdem K. sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü hastanede zorluk çıkararak tedavi olmayı reddetti.

İstanbul Esenler'in ilçe sınırlarında kalan Sultangazi-Arnavutköy yolunda perşembe günü saat 17.30 sıralarında korkunç bir olay yaşandı

PLAKASI VE SÜRÜCÜSÜ BİLİNMİYOR

Gaziosmanpaşa istikametine doğru giden, plakası ve sürücüsü bilinmeyen araçta yolculuk yapan Çiğdem K., yol kenarına atıldı. Çiğdem K.'yı yol kenarına atan sürücü olay yerinden hızla uzaklaştı. Olaya tanık olanların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, alkol aldığını söyleyen Çiğdem K.'nın 4 aylık hamile olduğunu öğrendi.

 

İstanbul'da dehşet anlar! 4 aylık hamile kadın otomobilden yol ortasına fırlatıldı... - Resim : 2

HAMİLE KADIN HASTANEYİ BİRBİRİNE KATTI

Hafif şekilde yaralanan Çiğdem K., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneyi birbirine katan Çiğdem K., tedavi olmayı reddetti. Hastanenin önünde oturan Çiğdem K., sağlık personellerine ve kendisine yardımcı olmak isteyen görevlilere hakaret etti. Ayakta durmakta güçlük çeken kadın, daha sonra bir taksiye bindirilerek, evine gönderildi.

 

İstanbul'da dehşet anlar! 4 aylık hamile kadın otomobilden yol ortasına fırlatıldı... - Resim : 4

"KADINI FIRLATIP, GAZA BASIP GİTTİLER"

Olay anını anlatan görgü tanıklarından Ahmet Ömer Taşkın "Arkadaşlarla oturmuş sohbet ediyorduk. Bir anda bir araba geldi.Bir kadını yola doğru fırlattılar. Ondan sonra gaza basıp gittiler. Kadın yerde kıvarnıyordu. Polis ve sağlık ekiplerini aradık. Ambulans geldi. Hastaneye kaldırıldı. Araçta kaç kişi olduğunu göremedik" dedi.

İstanbul'da dehşet anlar! 4 aylık hamile kadın otomobilden yol ortasına fırlatıldı... ile ilgili etiketler Hastane Hamile Kadın Araç Otomobil Esenler İstanbul Sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.